Skip to main content

Jana Pendapatan Dengan Peluang Bisnes Online Yang Fleksibel

Assalamu'alaikum..hai

Zaman sekarang ni rasanya mudah dan senang sangat untuk semua orang jana income ribu-ribu sebulan di hujung jari. Apatah lagi, bagi wanita yang menjadi surirumah yang seratus peratus bergantung harap pada suami. Jadi dropship, tak perlu modal. Boleh promote sambil-sambil jaga anak di rumah. Bukan setakat jual online, jual offline pun boleh.


Jika empat wanita ini boleh lakukan, takkan kita hanya nak tengok saja, kan? Kita pun pasti boleh lakukannya. Jom ubah diri. Saya nak bantu. Untuk anda buat duit tampung diri sendiri. Untuk yang betul-betul nak merubah diri dan punya pendapatan sendiri.


Sekarang kami sedang mengadakan ProjekDuitRM2000byCVG bersama Founder CVG bagi memudahkan dan membuka peluang anda untuk bisnes ini. Antara sebab kenapa saya katakan ianya bisnes yang fleksibel

1) Sale yang KONSISTEN. Tidak kira masa, sebelum dan selepas raya.

2) Dengan projek ini sales yang bukan bermusim TAPI sales tetap laju dan profit bertambah sampai bila-bila.

3) Produk yang sentiasa ada demand. Belum habis lagi inshaAllah orang akan repeat order sebab ianya sudah jadi produk keperluan.

4) Buktinya produk kita sudah 103 TAHUN berada dalam pasaran, permintaan bukan setakat ada tapi semakin bertambah sampai tak cukup tangan. Lebih-lebih lagi dengan teknologi di hujung jari sahaja.


5) Setiap kali selepas raya, majoriti ahli projek ni tetap maintain cool and senyum je sebab kita dapat bonus gemuk walau dah berbelanja banyak masa raya.

6) Paling penting, kita ada customer based yang kuat, support yang mantap, sistem yang hebat produk yang berkualiti dan well known seantero dunia bukan setakat Malaysia.


MAKIN LAMA DATABASE CUSTOMER MAKIN BESAR, TIAP-TIAP BULAN CUSTOMER AKAN REPEAT ORDER.

MALAH, ADA YANG DAH BERBELAS TAHUN SETIA. SAMPAI SATU TAHAP, CUSTOMER YANG AKAN DATANG CARI KITA!

Berikan komitmen dan usaha anda sehingga 6 bulan.

Kemudian, perhatikan sendiri amount baki dalam akaun dan lebih masa bersama anak-anak.


APA YANG CVG GROUP BOLEH TAWARKAN PADA ANDA.


1) Kami ajar apa yang kami buat. Proven! Hasil observation founder CVG selama hampir 7 tahun dalam bidang ini.

2) Produk yang ada repeat order sampai bila-bila. Serius!

3) Ada bonus statement yang boleh digunakan untuk urusan beli rumah dan kereta

4) HQ yang sentiasa prihatin tentang keselarasan harga. Mana-mana agen yg tidak beretika, akan terus dikenakan tindakan tegas bagi menjaga keharmonian bisnes.

5) HQ yang sangat supportive dan proven track record. Tak pernah tak bayar bonus.


6) Training yang banyak sampai muntah (Ada training yang bernilai sehingga ribuan ringgit kalau pergi sendiri)

7) Kami ajar teknik dan tips marketing terkini dengan support dari fasilitator projek yang memang happening dan ceria sokmo.


TEMPAT ADALAH TERHAD!!! HANYA SEGELINTIR PROTEGE SAHAJA DITERIMA SETIAP BULAN SUPAYA KAMI BOLEH FOKUS


Bagi menjaga kualiti dan memastikan semua agen berupaya untuk lakukan jualan yang kebabom, CVG group hanya buka sedikit saja kuota setiap bulan.

Malah, akan tutup bila-bila masa sahaja.

Jadi, cepat rebut peluang jana pendapatan yang lebih baik dari sebelum ini.

Klik link whatsapp di bawah ni. Kemudian kami terus akan bantu anda.
www.wasap.my/60123923099/projekduitrm2000bycvg







Follow saya di :

 Facebook : Syahida Noor

Fanpage : Nota Vitamin

Instagram :@iedanoor_mynotavita
@notavitamin

Twitter : @eidanoor

Youtube : mynotavita channel


Happy Sharing Happy Reading




Comments

Popular posts from this blog

Rahsia Kulit 'Flawless' dan 'Glowing' Secara Semulajadi

Cara Menghilangkan Kedutan Di Muka Dengan Cepat Dan Berkesan

Kenali Simptom PCOS Dan Atasi Dengan Cara Semulajadi