Skip to main content

Produk Penjagaan Muka Selamat Semulajadi Dan Bebas Bahan Kimia

Assalamu'alaikum...hai


Bimbang jika salah menggunakan produk penjagaan muka bakal memberi masalah hingga membuatkan semua orang ingin mencari produk penjagaan muka yang semulajadi dan organik, paling penting selamat dan bebas bahan kimia berbahaya.Shaklee merupakan satu-satunya syarikat yang mengeluarkan produk penjagaan muka yang memberi jaminan 100% semulajadi, selamat dan berkesan, juga bebas 1500 bahan kimia berbahaya yang terdapat dalam produk penjagaan muka.

Ini kerana YOUTH Skincare keluaran Shaklee telah menjalani ujian klinikal selama 8 tahun dan dipaternkan khas hanya untuk shaklee. Ramuan yang digunakan untuk menghasilkan YOUTH adalah 100% semulajadi, bebas bahan kimia dan tiada bahan dari haiwan.


Bahan Semulajadi YOUTH


Antara ramuan atau bahan yang terdapat didalam produk Youth adalah :

Muscadine Grape Polyphenols


 • Anggur yang juga terdapat dalam vivix.
 • Memperbaiki sel DNA
 • Menghalang kerosakan dan kemerosotan kolagen dan keanjalan kulit

Apple Cell Extract dan Gentle Vitamin A • Gabungan yang sangat kuat dimana ia membantu mempercepatkan pembaharuan sel kulit
 • Menjadikan kulit lebih muda, melembut dan menyegarkan kulit.

Schisandra Chinensis Fruit Extract • Membantu menyokong struktur kulit dengan menyediakan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit

Lotus Japonicus Extract • Mengaktifkan protein supaya sel-sel dijana semula untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin.
 • Kulit akan lebih anjal dan kurang kedutan.


Vital Repair + (Vitamins, Botanicals) • Untuk melindungi sel-sel kulit dari faktor persekitaran dan radikal bebas yang merosakkan yang boleh menyebabkan penuaan pra matang kulit.

Kesan Seawal 7 Hari


Kesan daripada penggunaan Youth Skincare ini dapat dilihat seawal 7 hari hingga 1 bulan bergantung kepada keadaan semasa kulit individu.
Ia bukanlah hanya menjadikan kulit lebih glowing flawless tetapi 100% dijamin dapat menjadikan kulit muka 10 tahun lebih muda.


Ujian Klinikal Youth


Antara ujian klinikal yang dijalankan adalah Skin Age Index, kajian terhadap kedutan wajah. Antara yang dikaji adalah :


 • Kedutan dan garis halus wajah
 • Tona kulit
 • Saiz pori
 • Pigmentasi
 • Tekstur kulit
 • Keanjalan kulit
 • Keserian kulit
 • Kekenduran kulit

Keputusan mendapati bahawa bahawa :


1) 100% atau kesemua wanita yang menggunakan produk ini menjalani ujian klinikal, TERBUKTI mempunyai kulit lebih muda.

2) 2/3 daripada yang menggunakannya mempunyai usia kulit 10 tahun lebih muda.Testimoni Youth


Antara yang bertuah dapat menggunakan Youth dan memberikan testimoni yang sangat mengujakan. Dengan pelbagai jenis masalah kulit, peringkat umur dan jantina.Teruja atau sangat teruja..? Rasa tidak sabar untuk merasai sendiri keberkesanan Youth ini. Nantikan kemunculan YOUTH Skincare Shaklee yang bakal dipasarkan pada Mac 2018 ini.


Semua orang kini boleh cantik dan lebih muda dengan Youth Skincare Shaklee. Miliki Youth seberapa segera kerana STOK TERHAD!!Anda boleh hubungi saya untuk membuat pesanan YOUTH anda di talian
http://www.wasap.my/60123923099

SMS / WhatsApp : +60123923099

Email : mynotavita@gmail.com


Follow saya di :


Facebook : Syahida Noor

Fanpage : Nota Vitamin

Instagram : @iedanoor_mynotavita
@notavitamin

Twitter : @eidanoor

Youtube : mynotavitaChannel


Happy Sharing Happy Reading
Comments

Popular posts from this blog

Rahsia Kulit 'Flawless' dan 'Glowing' Secara Semulajadi

Assalamu'alaikum...hai
Apakah yang menyebabkan kulit muka kita kusam tidak bermaya? Bagaimana caranya untuk mendapatkan kulit muka 'flawless' dan 'glowing'? Ini adalah antara soalan-soalan yang sering diajukan kepada pakar kulit dan dermatologi. Tiada siapa yang inginkan jerawat, jeragat, bintik-bintik hitam, mata sembab atau lingkaran hitam diwajah mereka.

Cara Menghilangkan Kedutan Di Muka Dengan Cepat Dan Berkesan

Assalamu'alaikum...hai
Kedutan, garis-garis halus, garis-garis ekspresi... Tidak kira apa yang anda namakannya, bagi sesetengah individu mereka sedaya upaya untuk mengelak daripada melihat cermin apabila kedutan mula kelihatan kerana menunjukkan mereka semakin tua.

Kenali Simptom PCOS Dan Atasi Dengan Cara Semulajadi

Assalamu'alaikum...hai
Pernahkah anda membaca atau mendengar tentang PCOS ? PCOS (Polycystic Ovary Syndrome) adalah salah satu penyakit yang mengganggu kesuburan wanita dan menghantui mereka tetapi hingga kini tidak banyak tentang PCOS diperkatakan.
PCOS turut dikenali sebagai Sindrom Stein-Leventhal dimana gangguan hormon di kalangan wanita ketika berada di dalam waktu subur mereka yang memberi kesan terhadap proses ovulasi dan kitaran haid.