Skip to main content

Peluang Jana Income Sampingan Sebelum Bergelar Fresh Graduate

Assalamu'alaikum...hai

Walaupun bakal menggenggam segulung ijazah yang memang menjadi impian tapi adakah itu masih boleh menjamin anda sebagai pelajar institusi pengajian tinggi bagi mendapatkan pekerjaan dengan mudah?

Jika anda rasa sukar untuk mendapatkan pekerjaan masa ini, wajib ada dan jana income sampingan sebelum bergelar fresh graduate. Ini adalah untuk memastikan anda tidak terbeban untuk meneruskan kehidupan dan membayar hutang selepas habis belajar.

Peluang Jana Income Dengan Shaklee


1) Bisnes Shaklee adalah bisnes dropship yang mana anda boleh lakukan secara part time ataupun full time. Risiko yang bakal anda hadapi sangat rendah dan hampir tiada kerana modal yang diperlukan hanyalah RM80(SM) / RM90(SS) atau tanpa mengeluarkan modal (terma dan syarat).

2) Produk yang ditawarkan adalah selamat, semulajadi dan berkesan kerana mempunyai landmark study dan ujian klinikal. Malah sering ada permintaan yang tinggi.
Selain membantu menjana kesihatan sendiri kita juga membantu orang lain untuk turut samahidup lebih sihat.

3) Bisnes secara online, boleh dilakukan dimana-mana baik dari segi pesanan produk, kelas ataupun coaching. Semuanya dihujung jari. Yang diperlukan hanyalah talian internet dan laptop atau telefon pintar. Peluang jana income yang unlimited kerana anda yang tentukan berapa anda inginkan.

4) Pelbagai bonus diberikan berdasarkan prestasi dan peluang melancong yang ditawarkan untuk anda yang betul-betul fokus dalam melakukan bisnes shaklee (terma dan syarat).


5) Apabila sudah mula menjana income pastinya ingin meluaskan empayar perniagaan dan ianya bisnes yang boleh diwarisi oleh anak-anak anda nanti.

Daftar Sebagai Ahli Dan Manfaatkan Peluang Yang Ada


Apa tunggu lagi, peluang sudah ada hanya kita yang perlu bertindak. Daftar sebagai ahli shaklee dan mulakan peluang bisnes untuk jana income sebanyak mana yang anda inginkan kerana anda yang tentukan arah tuju bisnes anda.

Dengan mendaftar sebagai ahli, anda bakal mendapat starter kit yang mengandungi :
  • Katalog
  • Panduan Produk
  • Panduan Perniagaan
  • Senarai Harga


Anda juga akan dimasukkan ke dalam group sokongan yang eksklusif untuk memulakan bisnes anda. Memilih group yang betul dan memberi sokongan juga amat penting dalam menentukan arah tuju bisnes anda.

Group kami bukan hanya berkongsi ilmu yang pelbagai dan sangat berharga tanpa ada rasa iri hati tetapi juga sokongan rohani yang sentiasa memberi semangat, saling menyokong antara satu sama lain dan menyebarkan aura positif supaya tidak mudah down.

Untuk pendaftaran, anda boleh hubungi saya di talian >>>> 0123923099 <<<< untuk direct whatsapp

ATAU

Anda boleh mendaftar sendiri sebagai ahli dengan menekan butang ini

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1234730

Peluang menjana income tidak harus dilepaskan. Semuanya bermula dengan langkah pertama. Jatuh bangun berkali-kali merupakan perkara biasa dalam bisnes kerana jika kita tidak jatuh bagaimana kita hendak bangun dan berjaya!!

Jom kita sama-sama berusaha untuk bebas diri dari kemelut kewangan sekarang dan masa akan datang. Saya bantu anda untuk berjaya.

Your Shaklee Business Mentor
Syahida Noor


 Happy Sharing Happy Reading

 

Comments

Popular posts from this blog

Kenali Simptom PCOS Dan Atasi Dengan Cara Semulajadi

Tips Menangani Kesakitan Adhesion Colic Secara Semulajadi

Punca Dan Kaedah Rawatan Bartholin Cyst Elak Dari Berulang