Skip to main content

Peluang Mulakan Bisnes Online Tanpa Perlu Berhutang

Assalamu'alaikum...hai

Sekarang ni zaman ekonomi dan kewangan merundum. Bagi yang ingin memulakan sesuatu bisnes sebagai alternatif untuk tampung kehidupan, macam-macam yang difikirkan.
Berapa modal yang perlu dikeluarkan? Ingin bisnes online atau buka kedai? Akan mendapat sambutankah produk ini? Adakah ianya produk bermusim? Dan yang paling kritikal, nak berniaga apa?


Ada sesetengah bisnes yang memerlukan modal beratus ringgit tidak kurang juga ribuaan ringgit hingga perlu membuat pinjaman dari bank dan akhirnya berhutang!


Kenapa Bisnes Shaklee Jadi Pilihan
1. Dengan hanya bermodalkan RM80 sahaja, anda sudah boleh memulakan perniagaan anda dan ianya boleh dilakukan secara online. Semuanya dihujung jari anda. Jika inginkan keahlian secara percuma, perlu membuat pembelian produk RM680++


2. Tidak perlu menyimpan stok hingga penuh bilik kerana semuanya diuruskan oleh pihak Shaklee. Buat pesanan dan pembayaran, stok akan sampai di hadapan rumah anda. Pembelian produk adalah mengikut keperluan dan bajet, juga permintaan dari pelanggan.

3. Produk yang ingin dijual boleh dipercayai. Ada kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Diuji secara klinikal dan ada landmark study.

4. Perjumpaan, meeting atau kelas bukan hingga lewat malam. Kelas-kelas produk yang pihak Shaklee anjurkan untuk ahlinya tidak mewajibkan anda untuk hadir. Tiada paksaan, anda datang dapat ilmu.

5. Keuntungan berdasarkan jualan. Tiada istilah downline usaha upline untung, yang ada hanya anda buat anda dapat. makin banyak anda buat sales makin banyak bonus anda dapat, walaupun anda baru memulakan bisnes kerana sistem bonus Shaklee yang adil.


6. Coaching yang disediakan oleh leader-leader dalam Shaklee adalah merangkumi sharing produk, testimoni, konsultasi dan marketing strategy. Bekerja sebagai satu pasukan, sama-sama berusaha dalam membina empayar bisnes masing-masing.
Bisnes Shaklee adalah bisnes untuk semua, tidak kira siapa pun anda, asalkan anda memang benar-benar mahukannya.


Ingin jadi ahli dan sebahagian dari keluarga kami boleh klik sini untuk ketahui cara-caranya.


Peluang datang berkali-kali tetapi peluang yang baik hanya datang sekali.

Jangan lepaskan peluang itu!Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya


SMS /WhatsApp : 012-392 3099

Facebook : Syahida Noor

FB FanPage : Nota Vitamin

IG : @iedanoor_mynotavita
@notavitaminHappy Sharing Happy ReadingComments

Popular posts from this blog

Kenali Simptom PCOS Dan Atasi Dengan Cara Semulajadi

Tips Menangani Kesakitan Adhesion Colic Secara Semulajadi

Punca Dan Kaedah Rawatan Bartholin Cyst Elak Dari Berulang